Taiteessa on termi sekatekniikka, se sopii mielestäni elämään kokonaisuudessaakin. Jos rohkenee käyttää sekatekniikkaa voi lopputulos olla yllättävä, yllättävyydessäänkin juuri sopiva. Kaikkea tarvitaan: elämän kepeää ja höttöistä marenkia kuin myös kirpeää sitruunaakin. Tämä blogi on sekatekniikkaa kaikella tapaa. Läpikulkevana pohjavirtana kulkee kuitenkin huumorilla höystetty kiitollisuus.

torstai 1. maaliskuuta 2012

Arkivapaan hienous

Minun työssäni, työtä on viikon aikana milloin missäkin kohtaa. Toisille työmme epäsäännölliset ajat tuottavat ymmärrettävästi stressiä ja hankaloittavat elämää. Olen kuitenkin tätä työtä ajatellen onnekas, että minua se ei haittaa vaan tuntuu jopa vapauttavalta.

Juuri tänään huomaan, että yhden päivän vapaa osuessa torstaihin tuntuukin se äärettömän hienolta. Ei tunnu, että jokin jää kesken tms. Tuntuu kuin olisi saanut ylimääräisen lahjan tähän viikkoon. Huominen työpäivä menee mukavissa tunnelmissa, kuten perjantait yleensäkin, koska ne sisältävät mukavan kepeyden. Ihmiset ovat viikonlopun tunnelmissa jo ajatuksissaan.
Saan siis kaksi perjantaitunnelmaa tähän viikkoon. Se on minusta juhlaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos postistasi, on mukava saada sitä :)