Taiteessa on termi sekatekniikka, se sopii mielestäni elämään kokonaisuudessaakin. Jos rohkenee käyttää sekatekniikkaa voi lopputulos olla yllättävä, yllättävyydessäänkin juuri sopiva. Kaikkea tarvitaan: elämän kepeää ja höttöistä marenkia kuin myös kirpeää sitruunaakin. Tämä blogi on sekatekniikkaa kaikella tapaa. Läpikulkevana pohjavirtana kulkee kuitenkin huumorilla höystetty kiitollisuus.

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

uusi jäsen

Työyhteisössämme on tapana vakituisiin tehtäviin tulevat ottaa juhlien vastaan. Usein juhlistetaan, kiitellään ja halitaan, kun työyhteisöstä joku jähtee pois. Minun työyhteisössä tehdään myös niin mutta mietin tänään kovasti kuinka tärkeää on myös ottaa vastaan silloin kuin yhteinen taival on alussa.

Tänään juhlimme omaan tiimiimme tullutta uutta jäsentä. Me teemme työtä luoden, pohtien, ajatellen ja monia tilaisuuksia kohtaamisiin järjestäen. Olisi siis perin kummallista jos me emme hetkeksi malttaisi pysähtyä kertomaan uudelle jäsenelle millaisin ajatuksin me olemme häntä vastaanottamassa mutta myös vilpittömästi juhlistamaan sitä, että hän on valinnut meidän työyhteisöksemme.

Ihmisellä on tarve tulla kohdatuksi, enkä usko, että vähiten silloin, kun hän on aloittamassa oman paikkansa etsintää uudessa yhteisössä.

2 kommenttia:

  1. Juuri näin, loistavaa pohdintaa! Ja oli mukava olla jakamassa tätäkin hetkeä!

    VastaaPoista
  2. Doris, niin oli ja kiva, kun piipahdit! Sinun piipahduksesi on tärkeää :)

    VastaaPoista

Kiitos postistasi, on mukava saada sitä :)