Taiteessa on termi sekatekniikka, se sopii mielestäni elämään kokonaisuudessaakin. Jos rohkenee käyttää sekatekniikkaa voi lopputulos olla yllättävä, yllättävyydessäänkin juuri sopiva. Kaikkea tarvitaan: elämän kepeää ja höttöistä marenkia kuin myös kirpeää sitruunaakin. Tämä blogi on sekatekniikkaa kaikella tapaa. Läpikulkevana pohjavirtana kulkee kuitenkin huumorilla höystetty kiitollisuus.

perjantai 23. maaliskuuta 2012

Iltatirsat

Mieheni on työyhteisön kanssa virkistysillassa ja minä kotona lasten kanssa.
tarkoituksena meillä oli katsoa Voice of Finland. Näin teimmekin, mutta yksi toisensa jälkeen uinahti lämpimään sohvannurkkaan. Itsekin jossakin kohtaa sain nukkumatin unihiekkaa sillä Amandasta eteenpäin en osaa sanoa mitä kukakin on laulanut saati sitten miten.

Jossakin kohtaa heräsin.
Kannoin lapset sänkyihinsä ja tadaa...tässä sitä ollaan akut juuri sen verran ladattuina ettei nukuta. Ei nukuta mutta mitään järjellistä ei myöskään kykene tekemään. Jos minun vaihtoehtoni on jäädä katsomaan uusintana Viidakon tähtösiä taidan valita sängyssä vaikka tyhjän panttina kieriskelyn.

Olisiko nyt hyvä aika korkata uusi kirja yöpöydältä. Valinnan vaikeus lukeako Piiat vai Krokotiilin keltaiset silmät. Otampa kumman hyvänsä, on se taatusti järkevämpi valinta. Niinhän Jörn Donnerkin aikanaan vakuutti: Lukeminen kannattaa aina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos postistasi, on mukava saada sitä :)