Taiteessa on termi sekatekniikka, se sopii mielestäni elämään kokonaisuudessaakin. Jos rohkenee käyttää sekatekniikkaa voi lopputulos olla yllättävä, yllättävyydessäänkin juuri sopiva. Kaikkea tarvitaan: elämän kepeää ja höttöistä marenkia kuin myös kirpeää sitruunaakin. Tämä blogi on sekatekniikkaa kaikella tapaa. Läpikulkevana pohjavirtana kulkee kuitenkin huumorilla höystetty kiitollisuus.

torstai 1. maaliskuuta 2012

Varpajaiset

Ystäväpiiriini ei olekaan pitkään aikaan syntynyt vauvoja. Nyt on, ihanaa. Jos nyt ihan tarkkoja ollaan niin ihan lähipiiriini tuo vauva ei varsinaisesti syntynyt. Mutta jos maailmaan syntyy uusi pieni ihme on se mielestäni aina syy juhlaan. On siis aika järjestää varpajaiset! Varpajaiset Victorian vauvalle.  Hauskaa, en olekaan koskaan ollut varpajaisissa.

Meillä on ollut sisaruspiirini (tiivis ystävieni joukko) kanssa tapana järjestää juhlia milloin mistäkin.
Juhliin on liittynyt aina myös pedagoginen puoli. Esimerkiksi kuninkaallisten häissä, tutustuimme kyseisen maan ruokakulttuuriin ja tapoihin. Kyllä me siis porukalla niiata niksautimme kuningattarelle omatkin tiarat tanassa, kun hän saapui tv kameroiden eteen. Olemme siis kohtelista porukkaa.

Tyttäremme ovat olleet juhliemme täysivaltaisia jäseniä. Tytöistä on ollut ilmiselvästi hauska nähdä kuinka aikuiset osaavat hullutella ja osallistua aivan päättömään leikkiin. Uskon myös, että yhteisöllisyyden kokemus ja yhteiset hauskat tarinat ovat elämän parhaita rakennusaineita, rakkauden lisäksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos postistasi, on mukava saada sitä :)