Taiteessa on termi sekatekniikka, se sopii mielestäni elämään kokonaisuudessaakin. Jos rohkenee käyttää sekatekniikkaa voi lopputulos olla yllättävä, yllättävyydessäänkin juuri sopiva. Kaikkea tarvitaan: elämän kepeää ja höttöistä marenkia kuin myös kirpeää sitruunaakin. Tämä blogi on sekatekniikkaa kaikella tapaa. Läpikulkevana pohjavirtana kulkee kuitenkin huumorilla höystetty kiitollisuus.

perjantai 2. maaliskuuta 2012

kansallinen vapaa

Sain ystävältäni Jerusalemista, tuolta kultaisesta kaupungista, viestin, että siellä sataa lunta.
Ihanaa!
Ei siis se, että siellä sataa lunta vaan se, että juuri nyt tunnen ihan samanlaista sielujen yhteyttä tuon kansan kanssa. Siellä on lumen, tuon vaikkapa 2cm:n kerroksen, ilmeisesti katsottu olevan sellainen asia, että se vaatii kansallisen vapaapäivän. Minä niin olen samaa mieltä. Täydellisesti!

Meillä tuota rajaa voisi nostaa hieman, myönnän, mutta silti jossakin kohtaa se raja pitäisi olla. Vapaapäivänä voisi kutsua kaikki kävelyetäisyydellä olevat ystävät kylään, keittää kaakaota, syödä lämpimiä sämpylöitä ja piiraita. Takkatulen lämmössä villasukkavapaapäivänä voisi jälleen ammentaa voimaa siihen, että jaksaisi tätä valkoista tavaraa siihen asti, kunnes maa pilkottaisi.


Western Wall and Dome of the Rock with snowWestern Wall with snow


 
p.s. tervetuloa lukijoikseni te hiljaiset mutta tärkeät matkakumppanit, kävijätilastot osoittavat, että teitä on jo ensimmäisen viikon jälkeen huikean monta. KIITOS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos postistasi, on mukava saada sitä :)