Taiteessa on termi sekatekniikka, se sopii mielestäni elämään kokonaisuudessaakin. Jos rohkenee käyttää sekatekniikkaa voi lopputulos olla yllättävä, yllättävyydessäänkin juuri sopiva. Kaikkea tarvitaan: elämän kepeää ja höttöistä marenkia kuin myös kirpeää sitruunaakin. Tämä blogi on sekatekniikkaa kaikella tapaa. Läpikulkevana pohjavirtana kulkee kuitenkin huumorilla höystetty kiitollisuus.

perjantai 23. maaliskuuta 2012

syntymäpäivä

Huomenna on mieheni syntymäpäivä. Tai ihan jos nyt tarkkoja ollaan niin ne ovat tänään mutta vietämme niitä huomenna. Meidän perheessä on oma vakiintunut ja äärettömän tärkeäksi koettu tapa juhlistaa syntymäpäiviä. Yhteinen aamiainen ja siinä ennenkaikkea tuoreet vastapaistetut croissantit, nam!

Arkiaamuna oksennustaudista toipuvan kanssa olisi se ollut vähän jopa turhaa ja siksi siirsimme sen huomiselle. Tässä iässä syntymäpäiviä voi vielä huoletta siirtää mutta ei lastemme iässä. EI myöhemmäksi, mutta mielellään ehkä jopa aikaisemmaksi.

Elämä on arkea ja juhlaa ei synny jos sitä ei tee. Me teemme, vaikka sitten tänään yllättäin päätimmekin kutsua isovanhemmat ja ystävät kyläilemään, onhan meillä tärkeä syy. Iloita, että aikanaan mieheni syntyi.

Tuo komistus on minun iloni ja  ilman häntä minulla ei olisi näitä ihania lapsia. Hän on myös hyvä ja rakastava isä. Minusta siinä on monta syytä juhlia syntymäpäivää, vaikka ihan tavallista välivuottakin.

2 kommenttia:

  1. Niin kauiisti kirjoitettu, ajatuksella ja lämmöllä!:)
    Teillä varmasti oli ihana päivä yhdessä!
    Suloista sunnuntaita!
    Marge

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marge lämpimistä sanoistasi ja mukava tulit "kahville" kanssani. Tulehan uudestaan :)

      Poista

Kiitos postistasi, on mukava saada sitä :)