Taiteessa on termi sekatekniikka, se sopii mielestäni elämään kokonaisuudessaakin. Jos rohkenee käyttää sekatekniikkaa voi lopputulos olla yllättävä, yllättävyydessäänkin juuri sopiva. Kaikkea tarvitaan: elämän kepeää ja höttöistä marenkia kuin myös kirpeää sitruunaakin. Tämä blogi on sekatekniikkaa kaikella tapaa. Läpikulkevana pohjavirtana kulkee kuitenkin huumorilla höystetty kiitollisuus.

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Vatsatauti

Meidän lasten koulussa jyllää vatsatauti turbovaihteella. Facebookista luen kuinka kotien sairastuvat täyttyvät vatsataudin otteessa riutuvista. Eih, tuo tautien kauheuden aateliin kuuluva kutsumaton vieras saisi nyt ohittaa meidät, joohan?
Kolme vuotta sitten meillä oli sellainen Noro-virus kylässä, että minusta tuntui, että lopunajat olivat käsillä. En käsitä miten voi olla mahdollista, että mieheni, tuo onnekas, säästyi siltä hirveimmältä. me muut olimme oksentaneet kolme vuorokautta yötä päivää mutta mieheni, kuten hän puhelimessa sanoi äidilleen, että hän melkein oksensi. MELKEIN OKSENSI, w-h-a-t?  Melkein oksensi on minusta termi, jota ei sanota ääneen Noro-viruspotilaiden kuullen. ei vaikka kuinka olisi
"melkein oksentanut".

Nyt hartaasti toivon, että vaikka koko muu väestö sairastuisi tuohon vatsatautiin, me voisimme tässä osoitteessa vain todeta, että "me melkein oksensimme".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos postistasi, on mukava saada sitä :)