Taiteessa on termi sekatekniikka, se sopii mielestäni elämään kokonaisuudessaakin. Jos rohkenee käyttää sekatekniikkaa voi lopputulos olla yllättävä, yllättävyydessäänkin juuri sopiva. Kaikkea tarvitaan: elämän kepeää ja höttöistä marenkia kuin myös kirpeää sitruunaakin. Tämä blogi on sekatekniikkaa kaikella tapaa. Läpikulkevana pohjavirtana kulkee kuitenkin huumorilla höystetty kiitollisuus.

maanantai 23. huhtikuuta 2012

Pokora

Jos tästä biisistä ei tule kesämielelle, niin ei sitten mistään. Sen myötä ajatukseni siirtyvätkin aivan välittömästi rantahiekkaan, linnunmaidon lämpöiseen veteen, surffirantaan, merestä ja auringosta ahavoituneeseen ihoon, auringonpolttamiin hiuksiin. Mistä sitten tulikin mieleeni, että nyt kiireesti tilaamaan itselleni auringonsuojakankaasta tehdyt housut. Lapsille ja miehelle jo rantavermeet ovatkin kunnossa mutta omani ovat selkeästi vielä hankkimatta. En ole tänäkään vuonna bikinikunnossa joten tässä tapauksessa "more is better" on todellakin better :)

1 kommentti:

  1. Sinä olet NIIN ihana!
    Kesänlämmin halaus täältä eräältä,
    joka tänään(kin) kolusi kaappeja kanssasi ... :-) !!
    Ja what - kuka on tämä Mr. Pokora??!! Hänet me laitetaan Mikko Sipolan ja Elan kanssa samaan kesäkassiin ja mennään rannalle,
    ihan juuri tässä kunnossa!!

    VastaaPoista

Kiitos postistasi, on mukava saada sitä :)